Verdis forpligter sig til Science Based Targets - Verdis A/S - Danmark

Verdis forpligter sig til Science Based Targets

 

Pressemeddelelse

Verdis tager et vigtigt skridt i kampen mod klimaændringer ved at tilslutte sig Science Based Targets-initiativet (SBTi), et globalt program, der hjælper virksomheder med at sætte realistiske mål for at reducere udledningen af drivhusgasser.

"Dette er et vigtigt skridt for Verdis i vores målrettede indsats for en mere bæredygtig fremtid. Ved at forpligte os til videnskabsbaserede mål sikrer vi, at vi tager de rigtige skridt mod at reducere vores CO2-aftryk og forbedre vores forretning," siger CEO Stefan Olin.

Verdis understreger, at reduktion af virksomhedens CO2-aftryk er en topprioritet. Det er ikke bare ord; der lægges handling bag ordene. Og det handler ikke kun om miljøet - det er også en fornuftig forretningsstrategi.

"Denne strategi gavner ikke kun klimaet, men styrker også Verdis position som en bæredygtig samarbejdspartner”, siger Stefan Olin.

Ved at tilslutte sig SBTi forpligter Verdis sig til at sætte både kortsigtede og langsigtede mål, herunder en plan om at blive klimaneutral.

"Vi er dedikerede til at nå disse ambitiøse mål," siger Stefan Olin.

I den kommende periode vil Verdis præsentere sin bæredygtighedsstrategi for samarbejdspartnere - og tage de nødvendige skridt for at komme i mål.

Verdis vil løbende holde kunder, samarbejdspartnere og offentligheden opdateret om Verdis grønne rejse.