Landsdækkende udbyder

Verdis Danmark er en landsdækkende udbyder af miljøvedligeholdelsestjenester

Virksomheden producerer delvise og samlede miljøvedligeholdelsesydelser til såvel erhvervslivet som offentlige kunder. Verdis er en stor aktør på området i Danmark med en omsætning på over 800 millioner kr. Vi betjener vores kunder med mere end 800 personer fordelt på ca. 20 lokationer. Vores nordiske moderselskab Verdis Group, som beskæftiger omkring 1800 medarbejdere, bringer international knowhow og erfaring.

Virksomhedens serviceudvalg omfatter alle aspekter af affaldshåndtering til små, mellemstore og store virksomheders behov. Vi planlægger, implementerer og udvikler vores services. Vi overvåger og rapporterer med markedets mest alsidige rapporteringsværktøj, som muliggør præcise analyser af driften og databaseret udviklingsarbejde.

Fremme af ansvarlighed og CO2-neutralitet kombineres med vores serviceløsninger. Vores mål er også at støtte vores kunder i at opnå udvikling i overensstemmelse med deres mål på disse områder.

Verdis Danmark ydelser er af høj kvalitet, miljøvenlige, ansvarlige og sikkert producerede. Vi ønsker at kontrollere vores miljøpåvirkning, og vi har været i stand til at reducere emissionerne fra transport betydeligt med effektiv ruteplanlægning og overvågning af ny flåde og kørselsadfærd. Vi har bygget vores ledelsessystem op på en praktisk måde og sammen med personalet. En sikker måde at arbejde og betjene er takket være det åbne informationsflow og feedback modtaget fra chaufførerne. For os er kvalitet også at lytte til kunder og samarbejdspartnere samt vores højkvalitets kundeservice.

Vores måde at gøre tingene på

Formålet med vores styresystem er at sikre kvaliteten af ​​vores drift og et højt niveau af miljøbeskyttelse, energieffektivitet og arbejdssikkerhed i alle arbejdsfaser. Vores mål er at give vores kunder miljøvenlige, ansvarlige og omkostningseffektive miljøvedligeholdelsestjenester. I samarbejde med kunderne leder vi efter implementeringsmetoder, der fremmer deres drift. I vores drift tager vi, udover miljøbeskyttelse, hensyn til medarbejdernes og deres repræsentanters krav, behov og forventninger samt vores øvrige interessenter.

Vi sørger for vores personales sundhed og velvære. Vi er forpligtet til at forebygge arbejdsrelaterede skader og helbredsforringelse samt eliminere farer og reducere arbejdsmiljø- og sikkerhedsrisici.

For at nå disse mål har vi opstillet målinger for vores drift, hvis resultater revideres regelmæssigt for at fremme løbende forbedringer af vores drift. Vores driftspolitik afspejles i alle vores virksomheds aktiviteter. Vores personale uddannes konstant til at fremme vores mål, og vi overvåger aktivt udviklingsprojekter på området.

 

 

Slut dig til miljømængden!

For at vi i fremtiden kan være de bedste i branchen, har vi brug for kompetente og entusiastiske fagfolk til at slutte sig til os. Kom og styrk vores danske hold!